Kombi prijevoz putnika

Door-to Door Shopping & Travel

OD SADA BEZBRIŽNO I SIGURNO OTPUTUJ U ŠOPING ILI VIKEND IZLET

Ako tražiš prijevoz za sebe i prijatelje/prijateljice onda si na pravome mjestu.

Otputuj bezbrižno u novi šoping do luksuznih trgovina u Italiji ili na vikend tulum u Beograd, bez da vodiš brigu ili se zamaraš oko prijevoza. Kada organiziramo put uvijek imamo previše pitanja: Tko će voziti, dali mi je auto spreman, gdje ću parkirati, koliko košta gorivo, cestarina, itd… Kako se ne bi zamarali, mi imamo spremljeno rješenje.

Prepustite se u sigurne ruke naših iskusnih vozača, koji će se pobrinuti da vaš put bude maksimalno udoban i siguran. Svi naši vozači su prošli edukaciju za siguran prijevoz putnika i posjeduju važeću licencu. A naš novi vozni park doprinosi cjelokupnom iskustvu.

Okupi ekipu i rezerviraj izlet, a ostalo prepusti nama!

Rezerviraj svoje putovanje na vrijeme

• Vaša vožnja, vaša pravila - Iako imamo nekoliko fiksnih točaka za pickUp, naš vozač će vam izaći u susret i pokupiti vas na drugoj željenoj lokaciji. Ako imate potrebu stati i odmoriti od vožnje više puta od predviđenog, ne morate se ustručavati tražiti. Muzika po vašem izboru.

• Licencirani vozači - Opustite se i uživajte u sigurnoj vožnji jer na vas paze naši vozači s važećom licencom. Nakon što dođete do destinacije vozači se odmaraju i čekaju na povratak.

• Povedite sve prijatelje - naš kombi može povesti i do 8 putnika stoga ne morate misliti kojeg prijatelja nećete pozvati ili koliki je trošak za dva automobila.

• Kombi visoke klase - cilj nam je ne samo prevesti putnike već i da se osjećaju ugodno i sigurno za vrijeme vožnje.

• Svi naši vozači se drže propisanih epidemioloških mjera!

Rezerviraj svoje putovanje na vrijeme

O NAMA

Kombi prijevoz putnika - Prijevozna agencija osnovana od strane zaljubljenika u putovanja koja uspješno posluje u organiziranom prijevozu više od 10 godina.

Organiziramo jednodnevne i dvodnevne izlete do najpopularnijih europskih destinacija. Brojimo preko 3200 zadovoljnih putnika godišnje, što nam je dokaz da nas klijenti prepoznaju kao agenciju od povjerenja i profesionalnosti.

Zahvaljujući vama, svake godine smo sve veći i sve više ulažemo u podizanju usluge na viši nivo.

Kombi prijevoz putnika broji 5 vozila visoke klase (8+1).

Ako se želite voziti i osjećati kao poznata zvijezda, za vas u našoj floti imamo i 2 luksuzna vozila marke Mercedes-Benz (8+1). Svaki naš vozač je u potpunosti provjeren i svi posjeduju važeću licencu za siguran prijevoz ljudi. Štoviše, svako vozilo u našoj floti je provjereno i ispitano za sigurnu vožnju.

Ako želiš znati više o našoj usluzi ili imaš neka neodgovorena pitanja, pošalji nam neobvezujući upit putem kontakt obrasca.

 

 

IZDVOJENA PONUDA

 

Čarobna Venezia

Ta magična Venecija! Savršena za tebe i tvoje društvo!

Jednom kada stignete u Veneciju, pomislit ćete kako bi se ovdje mogli zadržati tjednima.

Pažljivim planiranjem možete obići poznate znamenitosti u manje od 24 sata.

Svaka ulica je posebna, a opet sve sliče jedna drugoj i to je ta čar Venecije ali, savjetujemo korištenje navigacije kako ne bi zalutali i skrenuli s puta.

Cijena izleta: 1-4 osoba - 1200€

 

Designer outlet NOVENTA DI PIAVE

Nekada je teško odlučiti gdje u šoping od raznih outleta koji se spominju. Zanimaju te luksuzne modne marke i ne prihvaćaš kompromise. Tebi i tvojim prijateljima preporučujemo luksuzni shopping u designer outlet NOVENTA DI PIAVE. Designer outlet NOVENTA DI PIAVE broji više od 140 trgovina najpoznatiji robnih marki i neće vas razočarati.

Prijevoz do outleta moguć je radnim danima i vikendom.

Cijena izleta : od 500€

 

PARTY VIKEND U BEOGRADU

Party vikend u Beogradu - Naš najpopularniji izlet!

Planirate djevojačku/momačku, rođendanski tulum ili tulum bez povoda, klubovi na poznatim beogradskim splavovima vas sigurno neće razočarati.

Cijena dvodnevnog izleta: od 800€

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim kombijem (8+1) visoke kategorije, vozača s 10 + godina iskustva te važećom licencom. Prijevoz od hotela do restorana ili klubova.

CIJENA NE UKLJUČUJE: Smještaj, ulaz u klubove, osiguranje od osobne imovine, troškove osobnih narudžbi, osobnog vodiča.

 

BUDIMPEŠTA

Grad koji je idealan za posjetu u bilo koje godišnje doba.

Budimpešta je svakako zanimljiv grad, grad u kojem ne manjka dramatične povijesti, raskošne arhitekture, interesantne gastronomije i ljekovitih termalnih voda.

Ako ste u potrazi za jednodnevnim razgledavanjem ovog kulturološki bogatog grada, na pravom ste mjestu.

Cijena izleta : od 700€